CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Pazar, Ağustos 29

dün elimi yaktım buharda. evden çıktım hemen bi parça buz alıp. başta o kadar acımamıştı ama tunalı'ya indiğimizde deli gibi acımaya başladı. dayanamıyorum lan resmen. onur'a mesaj attım bepanten için ama gelmişlerdi bile. sonra hüseyin buz kovasını getirdi, eridikçe de değiştirdi buzları, elim kovanın içinde durdum tüm gece. aylav hüseyin. şimdi de yarrak gibi acıyor ya. bi de ben günde 409850 kere elini yıkayan bi insanım. unutup havluyla haşince elimi silmeye kalkıp kendime sövüyorum sürekli. amınakoyim sıcak.

bugünün dünden daha da yarrak gibi olmasının tek nedeni bugünün dünden daha sıcak olması. bize her gün yarrak ayol ahahahah ay yarrağımı yeyin.

Cuma, Ağustos 27

ya yaz bitsin de şu berna laçin'den kurtulalım lütfen ya. bu kadar mı sinir bozucu olabilir bi insan abi. kendisini bu zamana kadar öldürmemiş olmamın tek nedeni insan öldürmenin legal olmaması.

ya beşiktaş'ı da, beşiktaş taraftarını da severim, gerçekten severim ama şimdi bu "kurada galatasaray ve fenerbahçe'yi eleyen takımlar çıksın bize, eki eki" tavırları da cidden komik. bunu fenere'e yapın tamam ama yani galatasaray'ın size hiçbir zaman böyle bi tavrı olmadı. kime neyi kanıtlıyorsun arkadaşım? bana bunlarla gelmeyin, hakikaten kalbinizi kırarım.

bunun dışında da trabzon'un elenmesine, bizim elenmemizden çok daha fazla üzüldüm. adamlar mis gibi oynadı, biz berbattık. hatta neden geçmiş zaman eki ki? berbatız. neyseki fenerbahçe kara gün dostu olduğunu gösterdi, bizi yalnız bırakmadı slkjlks yarrak gibi süper lige kaldık yine. inşallah beşiktaş ve bursa iyi götürürler de adam gibi maç izleriz.

cCc bursa reyisin grubu cCc

Perşembe, Ağustos 26

böyle hayatın mınızdırabınskyim.

Çarşamba, Ağustos 25

NİYE?/NEDEN?
bana bunlarla gelmeyin abi, cidden sikime saat takıp sokakta dolaşacak hale geliyorum. niyesi nedeni yok, böyle. siz sorunca beni de düşünmeye itiyorsunuz. itmeyin. düşünmek istemiyorum lan ben. hayattaki yegane amacım düşünme seviyemi minimuma indirmekken neden bu işkence ya?
demin annem sen de yemek yiyecek misin diyor, hayır diyorum. niye diyor. gel de kudurma. yemiycem abi. normal bi insan aç değilim der geçer değil mi. diyemiyorum, çünkü açım. ama de aç değilim diye, sussun işte? yok. niye yemiyorum lan hakikaten diye düşünmeye başlıyorum, sonra ısınıyorum.
sormayın abi. SORMAYIN AMINAKOYAYIM SORMAYIN BANA SORU YA.

Pazartesi, Ağustos 23

patenlerimi çıkardık annemle. biraz sıkıyor ama idare eder gibi. 39 numero. hayır bi de ben bunu bayağı küçükken kullanıyordum, ilkokul dedi annem ama bana ortaokul gibi geldi. kalın çorapla giyerdim. hayatımda ilk defa bi şeyi iyi ki büyük almışlar diyorum. büyüyünce de giyiyorum bak.

dimitri mavrikis
yol lazım. gitmek lazım.

Pazar, Ağustos 22

rüyamda karum'un oralarda filandık. ben, levent, rengin. ben tunalı'ya gidecektim, onlar başka tarafa. levent rengin'i bisikletle önünde taşıyordu. biraz inin de ben bineyim diyordum. bi tur. her yer bembeyazdı, deli gibi kar yağıyordu ve ben tabii ki rüyada bile, o bisikletin tekerleri nasıl kaymıyor lan diye bunu sorguluyordum. bi kere de sorgulama yarrağım işte, ne güzel la de, bin bisiklete yardır değil mi? sonra da rüya bitti zaten amınakü. gidip bisiklet bineyim biraz.

şerefsizim bi cinnet her şeyi halleder.

Cuma, Ağustos 20

çok acıkmışken ve yemeksepeti yemek gönderim saatleri dışındayken açıp yemek fotoğraflarına bakıp kendime acı çektirmeye bayılıyorum.

Perşembe, Ağustos 19

çok sıcak amınako.
annem de delirdikçe deliriyor ulan sanki bi tek sana sıcak. bizim de sinirimiz var yağni. bi dur akü değil mi?

neys. dün gittik okula, diplomamı aldık. öğrenci işlerindeki adam bi süre beni liseden yeni mezun olmuş ve lise diplomasından bahseden biri sandıktan sonra nihayet anlaşabildik de aldım şeyi. kodum çocuğu tandansı. arkasından çıkmadığım bilgisayar masasının arkasına assam, otursam bütün gün komik olur bence. ben güldüm düşününce yani. gözümde canlandı filan. zaten her şey bu gözümde canlanması yüzünden geliyor başıma. her şeye gül. hep gül. hep sırıtarak dolaş. gerizekalı sansın insanlar seni.

öf şimdi gideceğim okula yine. transcript işi için. mezun olduktan sonra okula 2. girişim oldu, diğeri de aslı geldiğinde odeon'da piknik yapmak içindi zaten. hiç de özlememişim. okul özlenir mi lan? öğrenci şeysine hakaret direk.
giderken yankı'yı da alacakmışım. of akşam da maçlar var, hangi kanal veriyor acaba lan? bizim maçı geçtim de tranbzon ve fener maçlarını izlemek istiyorum. trabzonun liverpool karşında iyi oynayacağına dair bi inancım var niyeyse. fener maçını da paok'u izlemek için istiyorum ajsdl adamlar efsane lan.
ışıl'ı arayayım bi, belki gelir, maç izlemeye gideriz. ya da yankılarda kalırım belki. bilemedim. bilemiyorum.

sabah 52 kilo tartılıp akşama 49 çıkabiliyorum ayrıca, böyle de bi yeteneğim var.
her yerim alerji oldu bi de ya survivor oğuzhan gibi kaşınıp duruyorum.

ahahah ya esas şey, dün çukurambar'da ters yöne girdim ama öyle böyle ters yön değil yani. uyumadım hiç, sonra öğlen okula gittim, gelip direk yatma hayali kuruyorum. refüj yok yolda. annem de soldan gideceksin dedi. ben de ilerideki refüjün soluna girdim. meğersem karşı şeritmiş orası akjhskjha bi de 4 yol ağzıi gelen geçen basıyor kornayı. neyse yaktım 4lüleri, vurmayın adam öldü şekline. bi baktım arkamda bi karı. beni görünce o da girmiş oraya ahahahah sonra ben karıya sırıttım, karı bana sırıttı. ben karının yanındaki çocuğa sırıttım, çocuk bana sırıttı. sonra birbirlerine bakıp sırıttılar. sonra ışık yandı, alkışlarla uğurlandık.

sonra da neden bildiğin yollar dışında bi yere gitmiyorsun? e arkadaşım, trafik işaretlerini bilmiyorum ki? şimdi bu olayı sırf 2 dakika eğlenmek için yankı'ya anlatacağım, sonra her araba muhabbetinde in your face yapacak. ama değer mi, bence değer. bu olay olmasa bile bana gerizekalı demek için bi yol buluyor nasısa ahah.

çok pis bisiklet biniyorum bi de. çok mutlu ediyor beni. yardıryardıryardır

Salı, Ağustos 17

---house md season 5 spoiler---

ya ayrıca kutner, ağzıma sıçtın lan. salya sümük ağladım senin yüzünden piç. sırf kedi sana yanaştı diye yaptıysan bunu, bu sefer güldürmedi amınakoyum.


izleyin işte filan burdan.

geçen gün if'e gittik. yanda hoş bi kadın var. bize doğru bakıyor. ben de onur'u dürttüm, iyiymiş diye gösterdim. o da eed dedi. sonra bi şeyler oldu, kadın bana "erkek arkadaşın da bıdıbıdı" filan dedi. "ay yok ne erkek arkadaşı, o benim çok yakın arkadaşım" dedim, kesin onur'la tanışmak istiyor, havayı kokluyor filan diye. meğersem bana yazıyormuş slkjdls onur manoş'la doğuş'u almaya çıktı bi, kadın nasıl yardırdı muhabbeti. bi yandan muhabbete eğleniyorum ama bi yandan da götüm götüm bekliyorum bizimkileri. neyse geldileri grup da bitirdi, sigara ayağına topukladık ordan. öyle işte, birtakım komiklikler.

bugun de 9 gibi uyandım, 34908 tane cevapsız arama. gamze gece otobüsüyle izmir'e dönecekmiş, geliyoruz seni almaya dediler. gittik park caddesi'nde oturduk 1-2 saat. sonra eve bıraktı heym beni.

ne kadar da çok seviyorum lan heym'i. çokçokçok böyle.

Pazar, Ağustos 15

dün polis arabasının ışıkları yüzünden epilepsi oluyordum lan.

-evet motorcular neyi bekliyoruz dağılmak içiiiğn?
-NE? MOTORLAR MI DEDİ?

Cumartesi, Ağustos 14

sabah yatağımda oturup deli gibi ağladıktan ve camın önünde aklımdan geçenlerden sonra bu bölümü izlemek? bilemiyorum, eğer bu bi işaretse tamam, akşam kendimi bi arabanın önüne atacağım, söz.

Perşembe, Ağustos 12

abi biri şöyle kafama bi tane sıksa da şu sıcaktan kurtulsam lan.

demin sedat'la mesajlaştık da, özlemişim çok. hemen dedikoduları verdi. ama beni sinirlendirecek şekilde abarttığına da eminim. götüm götüm gülüyordur şimdi. sinirlendim çünkü.

artık operatörümü değiştirmek istiyorum. cidden yeter ama hangisini şeyapsam diye gezeren de bunalıp topunuzun amınasikim diyip kapatıyorum.

evde don tişört gezdiğim için karşı komşular kerhane işlettiğimizi sanıyorlar, eminim. ama annem bile altına bi şey giy demekten vazgeçti. fiziksel bi müdahale olmayacağını bilsem sokağa bile böyle çıkacağım, o hale geldim artık.

yazdan nefret ediyorum. yazı seven insanların da ağzına sıçayım. hep sizin yüzünüzden ibneler.

Çarşamba, Ağustos 11

askdj ya bugün temizlik vardı da. sabah 7'de yatıp akşam 9'da filan uyandım ama yattığım oda temizlensin diye kalktığımda temizlikçi teyze "bu dergileri niye yere attın yaa ahaha" diyordu. "snra anatrm kolay gelsn" diye yatağa attım kendimi ama anlatmama gerek kaldığını sanmıyorum zira temizlerken görmüştür, böcek öldürdüm ben onlarla. böcek dediğim de hani şu uçan boklar. perdeleri kapayınca hava gelmiyor lan ne yapayım. içerde böyle bi fatality sonra.

boğuluyorum.

Salı, Ağustos 10

vay akü hiç beklemiyordum ama ankara üni. maillarıma tak tak cevap veriyor lan. ben de bizim okuldaki durumun vehametini bildiğimden, burası kesin bizden de kötüdür diyordum ama çok mutlu ettiler beni. lisans zamanı advisor'ıma "acele cevap plx" konulu maillar attığımı bilirim artık cevapsızlıktan çünkü.

tencere yaktım bi de demin, siz yakmayın, pis kokuyor. bizim evde tencere yakma şerefi anneme aittir ama böle bi kıyak geçeyim kendime bugun dedim, hastayım da zaten mınakü.

alerji oldum bi de. onu da olmayın.

Cumartesi, Ağustos 7

arasıra oturup uzun uzun düşünüyorum; derya baykal annem olsa nasıl bi insan olurdum acaba diye.

Cuma, Ağustos 6

Perşembe, Ağustos 5

bugun aslı'nın mesajını okuyarak kalktım yataktan. cennet vatan ankara'ya geldiğini, akşam görüşeceğimizi yazmıştı. cennet vatan'ı okuyunca güldüm, hollanda'dan geldiğinden beri küfrediyordur kesin dedim.
sonra ışıl ve yankı aldılar beni. gidip aslı'yı aldık. ordan da kesman'a. moralim bok gibiydi. ağlarım diye çok korkuyordum ama düzeldim biraz. sonra güldük. hani böyle çok üzgün olduğumda kafam bi acayip olur, saçma sapan gülerim ya öyleydi yine. hoş, normalde de saçma sapan gülüyoruz galiba.
sonra selen'i aldık gidip. kağıt oynayacak yer aradık ama bulamadık. çekirdek alıp bi parka oturduk. huzurluydu ya ne bileyim.
sonra eve bıraktı ışıl. oturamıyorum tek başıma. annem yatağımda uyukluyor filan.
of.
araba her hızlandığında normalde korkarken şimdi takla atmasını istemek, bunu ciddi ciddi istemek acayip bi şey.

Çarşamba, Ağustos 4

birden böyle içimde bi sevgi patlaması yaşadım sevdiğim insanlara karşı.

boş.

bomboş her şey.

Pazartesi, Ağustos 2

bbş sln'in üstüne çok gidiyorlar lan. kız 88'li ki. bence 88'li olup bakire olması, olmamasından çok daha acayip olur. gerçi kızla konuşmaya çalışan "tabaka" zaten belli, neyi şeyapıyorsam ben de. sıcak böyle bi şey işte. bi anda, böyle bi insanı savunurken bulabiliyorsunuz kendinizi.

"So many people. So much energy and drama just trying to find someone who's almost never the right person anyway.
It just... shouldn't be so hard."

Lisa Cuddy