CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Cumartesi, Temmuz 3

tatil hakkında anlatacak çok şeyim var ama şimdi çıkacağım, ondan özet geçiyorum; rus memeleri çok çirkin, ete doydum, hatta kustum. regl olduğum için odamdan çıkıp direk havuza inen merdiveni kullanamadım, havuzların amına koyayım. brezilya maçını birlikte izlediğimiz hollandalılarla kavga ettim. sabah da aşti'nin taksicileriyle kavga ettim. filan şimdilik.

7 nihat doğan:

Elizaphelia© dedi ki...

rus memelerini siktir et bebeyim sana bişi olmasın.
ohhh hoşgeldin lan! Nihayet!
olm bakıyorum bakıyorum yok bişi yazmamışsın. Nası dert oldu içime. tivitırın mivitırın bişiyinde yokki okuyum falan baştan aşşa.
anaa nasi bi tribe girdim lan birden.
ama geldin süper oldu.
yes.

margot and the wooden finger dedi ki...

allam sevgi görünce kedi gibi oluyorum akü. çocukluğumda sokağa mı attılar beni nedir yani. hoşbulduk beybi, mutlu ettin beni. ismail yk şarkı sözü gibi oldu bak. tivitır yokı feysbuk verelim? seviyelice yakınlaşırız.

Elizaphelia© dedi ki...

oha süper olur !!! aa çok güzelmiş bak bu. olm zaten amin dedim ben sana seviyelice olmak zorundayım bş yerde sanırım. ahah:))sen bana yorum olarak gizlice yaz ordaki adını ben yayınlamayım. benimki gözükmüyo nedense aratılınca gizli falanda deil ama. eah bok işte.
bak heycandan uzun yazdım:D

Repentant dedi ki...

abi benimle de yakinlassaniza amina koyim ya

margot and the wooden finger dedi ki...

ulan hem sarışınsın, hem sıcak kanlısın filan çözemedim bu işi, umarım bi bokluk çıkmaz kızın altından ahahah yok salak değilim de şey, ne bileyim, böyle bakımlı filan bi karı gibisin, öyleleri benden pek hoşlanmıyo nedense :/ üzülüyorum sljkldfş valla kafam karışık değil, anlatırım beybi. atıyorum facebook şeysimi şimdi.

margot and the wooden finger dedi ki...

olm. amerikalı bi pornocuymuşsun az önce bloğundan şeyettim. türk kezbanları tedirgin.

margot and the wooden finger dedi ki...

ingiliz kezban da hiç görmemiştim gerçi.